Menu


 Menu

Dania gorące

Zupa krem z dyni z migdałami  

Żurek 

Karkówka macerowana w rozmarynie z sosem z leśnych grzybów

Fileciki z kurczaka marynowane w na sosie sweet chili

Makaron penne z brokułami, suszonymi pomidorami i płatkami migdałów

Dynia pieczona z warzywami z dodatkiem przypraw orientalnych

Szafranowy ryż z warzywnymi

Ziemniaki opiekane w ziołach i przyprawach

Bukiet warzyw gotowanych na parze w posypce z prażonych migdałów

Karotka w pomarańczach i miodzie

Dwa rodzaje sałatek do wyboru:
- Grecka
- Cesarska 

 

 

Zimny bufet

Pieczona perliczka faszerowana bakaliami

Pate z gęsiej wątróbki na grzance z suszoną żurawiną i czarną oliwką

Rulony z łososia ze szpinakiem i serem feta

Trufle z koziego sera w otoczce orzechów nadziewane oliwką

Trufle z sera pleśniowego w otoczce ziół i przypraw

Wytrawne mini babeczki z pastą z suszonych pomidorów, oliwką i kaparem

Spanakopitakia - greckie rożki z serem feta i szpinakiem

Spring Rolls z makaronem ryżowym, rukolą i marynowanymi warzywami

Deski serów i mięs

 

Desery

Wybór ciast bankietowych

Fontanna czekoladowa wraz ze świeżo ciętymi owocami

 

Napoje

Kawa, wybór herbat

Soki owocowe (pomarańczowy, grejfrutowy, porzeczkowy),

Cola, Fanta, Sprite,

woda z cytryną

 

Alkohol dostępny w formie Open Bar od rozpoczęcia do zakończenia spotkania

Wino białe, czerwone, piwo z beczki, wódka czysta